top of page

JULLIE VRAGEN
          ONZE ANTWOORDEN

Hoeveel foto’s leveren jullie?

We leveren nooit een standaard aantal foto’s maar we beloven jullie dat jullie er altijd meer dan genoeg krijgen. We willen natuurlijk niks missen zodat  jullie alle herinneringen van deze dag voor altijd kunnen koesteren.

 

Wat is de bewerkingstijd?

We houden 6 weken bewerkingstijd aan. Dit kan variëren afhankelijk van de drukte. Wel ontvangen jullie binnen 48 uur na de bruiloft een mooie preview van jullie trouwdag

 

Mogen we ook raw foto’s of onbewerkte foto’s?

Omdat we geloven dat een onvergetelijke trouwreportage begint bij het moment dat jullie onze website bezoeken en besluiten voor ons te kiezen tot het moment dat jullie de met zorg uitgezochte en bewerkte foto’s en album ontvangen (eventueel in combinatie met een mooi eindproduct) ontvangen past het niet bij ons om onafgewerkte beelden te leveren. Ook niet tegen extra bijbetaling, daar gaat het ons niet om. We willen met zorg de mooiste herinneringen voor jullie maken.

 

Vragen jullie een aanbetaling?

Om jullie datum te reserveren in onze agenda’s vragen we een aanbetaling van 20%. Het overige bedrag mag betaald worden na jullie bruiloft. 

 

Bewerken jullie de foto's ook?

Alle foto's worden met zorg geselecteerd en lichtjes bewerkt. Denk hierbij aan compositie, kleuren en helderheid. Verder vinden wij het belangrijk dat jullie er op staan zoals jullie zijn, daar willen we dan ook zo min mogelijk aan veranderen. Jullie kunnen er op vertrouwen dat we alle kennis in huis hebben om jullie zo ontspannen en natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. 

 

Wat als we onze datum moeten verzetten?

We zullen er alles aan doen om hier in mee te bewegen. Het vooruit betaalde bedrag wordt dus niet terug betaald maar kosteloos vervangen voor een andere datum.

 

Wat als jullie niet kunnen?

Als een van ons onverhoopt uitvalt komt er een andere fotograaf die onze manier van fotograferen snapt en aanvoelt.

 

Wat doen we bij slecht weer?

Omdat het weer bij de sfeer van jullie dag hoort zullen we ook gebruik maken van die weersomstandigheden. Het is altijd uniek om een paar “slecht weer foto’s” te maken. En voor de rest van de foto’s maken we gebruik van de mooiste plekken op de locatie.

 

Kunnen jullie ook wat hand en spandiensten verlenen?

Natuurlijk! Dat is het voordeel van 2 fotografen. Het creëren van een rustige fotografie omgeving, het mooi neerleggen van de jurk, koffie en thee aanslepen, laat maar weten wat jullie van ons verwachten!

 

Wat zijn de reiskosten?

Wij rekenen 45 cent per gereden km.

 

Geven jullie korting?

Nee we geven geen korting onze prijzen zijn vaste prijzen.

 

Fotograferen jullie ook in het buitenland?

We reizen graag met jullie mee om dit avontuur samen te beleven.

bottom of page